fr-BEnl-BE
Aanvraag herstelling

Aanvraag herstelling


Vraag een herstelling aanGelieve hier te klikken om naar het herstelformulier te gaan.

 

 

 

Onze dienst na verkoop

Producten van Enraf-Nonius zijn betrouwbaar en duurzaam. Het ontwerp, de keuze van materialen en de toeleveranciers spelen hierin een belangrijke rol. Maar hoe degelijk onze apparatuur ook is, soms is een onderhoud of reparatie nodig.

Om onze klanten van dienst te zijn, hebben wij een serviceteam met professioneel opgeleide technici voor u klaarstaan. Een defect apparaat wordt veilig en professioneel hersteld, advies op gebied van storingen en onderhoud, behoren eveneens tot het takenpakket van deze afdeling. 

Wij kunnen u voor een aantal producten ook een onderhoudscontract aanbieden; een ervaren technicus komt dan jaarlijks bij u langs en controleert de apparatuur in uw praktijk. Uiteindelijk is niet alleen het product, maar de gehele dienstverlening bepalend voor het waarmaken van onze slogan “Partner for Life”.

Er zijn 3 mogelijkheden om uw toestel te laten repareren:

  1. Er komt een technicus bij u ter plaatse
  2. U brengt uw toestel zelf binnen bij onze technische dienst in Boom
  3. U stuurt uw toestel per postpakket naar de technische dienst in Boom

Belangrijk!

Welke formule u ook verkiest, u dient steeds eerst het formulier op deze pagina volledig in te vullen en ons terug te bezorgen. De gegevens op dit formulier zijn belangrijk voor ons om de juiste onderdelen e.d. te bestellen. Zodra wij uw formulier ontvangen hebben, registreren wij uw herstelling en maken – indien nodig – een afspraak om langs te komen. 

Administratieve kosten Wij kunnen een bestek opmaken, maar indien u uw toestel niet laat repareren, zullen bestekkosten worden aangerekend. Verplaatsingen worden altijd aangerekend. 

De Algemene Verkoopsvoorwaarden van Laméris Group nv zijn van toepassing.

In de kolom links vindt u een link naar het formulier

✆ +32 (0)3 451 00 70 • Copyright 2018 Enraf-Nonius | Algemene voorwaarden