fr-BEnl-BE

Sonopuls 190 StatUS

Ooit gedacht hoe ideaal het zou zijn als u uw ultrageluid behandelingen kon doen zonder naast de patiënt te moeten blijven zitten terwijl u de behandelkop beweegt? En zou het niet geweldig zijn als u de ultrageluid-energie kon overbrengen precies daar waar u het nodig hebt en alleen daar! Dit is niet langer een droom, Status™ maakt het mogelijk! Niet alleen is deze behandeling beter voor uw patiënten, maar het bespaart u ook tijd om andere activiteiten uit te voeren!

StatUS™ (STATic UltraSound) vertegenwoordigt een nieuwe revolutionaire methode om ultrageluidtherapie toe te passen: HANDS-FREE!

Ontwikkeld door Enraf-Nonius in samenwerking met internationale instituten, is STATUS™ een veilige en effectieve behandeling om ultrageluidtherapie toe te passen zonder de behandelkop bewegen. Status™ is de nieuwste ontwikkeling in therapie- en behandelcomfort.

Een snelle en tijdbesparende toepassing.

Meer doen in minder tijd! Geen tijdrovende behandelmethode, maar snel en eenvoudig. De Sonopuls 190 met de Status™ Pack biedt tal van voordelen zowel voor de therapeut als voor de patiënt. Sluit gewoon de status™ Pack aan op uw Sonopuls 190 en u kunt direct gebruik maken van HANDSFREE ultrageluidtherapie!


Wilt u ook werken met een conventionele behandelkop?
Ook dan is er een versie die bij u past! De status™ Pack kan worden aangesloten op elk van de Sonopuls apparaten van de 100-serie die zijn uitgerust met een grote of kleine behandelkop. Eens aangesloten, kiest u gewoon voor een conventionele multifrequente behandelkop (dynamische methode) of de Status™ applicator (hands-free methode)


✆ +32 (0)3 451 00 70 • Copyright 2018 Enraf-Nonius | Algemene voorwaarden