fr-BEnl-BE

Phydeo

Enraf-Nonius en Phydeo: een samenwerking voor de distributie van een revolutionaire app voor kinesitherapeuten.

Boom 1 november 2014 – Enraf-Nonius kondigt met trots aan de distributeur te zijn van de nieuwe Phydeo applicatie in België en Luxemburg. Deze revolutionaire smartphone app laat therapeuten toe om in slechts 15 seconden oefeningen voor te schrijven aan hun patiënten.

In 2014 schrijven de meerderheid van kinesitherapeuten in België en daarbuiten nog steeds oefeningen voor m.b.v. pen en papier. Dit blaadje papier gaat echter vaak verloren! Daardoor wordt de oefening vaak slecht uitgevoerd, in sommige gevallen zelfs helemaal niet uitgevoerd. De revalidatie is daarom niet echt optimaal te noemen.

Het Canadese Phydeo heeft een oplossing ontwikkeld voor dit probleem. Terwijl de patiënt zijn oefening uitvoert, gebruikt de kine zijn smartphone om de patiënt te filmen terwijl hij instructies krijgt. De patiënt ontvangt daarna een e-mail met een link naar zijn filmpje. Deze link geeft toegang tot een mooie pagina die volledig gepersonaliseerd is in de huiskleuren van de kine. En dit zonder dat de patiënt iets moet installeren of downloaden.

De Phydeo applicatie is beschikbaar vanaf 24 november 2014.

Phydeo op Facebook

Phydeo website
Phydeo op Twitter

✆ +32 (0)3 451 00 70 • Copyright 2018 Enraf-Nonius | Algemene voorwaarden