fr-BEnl-BE

Nieuwe 4-serie

Compleet, makkelijk, snel en verantwoord. Dat omschrijft de nieuwe 4-serie van Enraf-Nonius. Deze lijn biedt alles wat u nodig heeft voor effectieve en verantwoorde behandeling. COMPLEET
De 4-serie omvat apparaten voor ultrageluidtherapie, elektrotherapie en combinatietherapie. Apparatuur voor ultrageluidtherapie maakt zowel oppervlakkige als diepe behandeling mogelijk. Met ultrageluidbehandelkoppen in twee maten kunnen diverse oppervlaktes behandeld worden. De apparatuur voor elektrotherapie bevat alle moderne stroomvormen. Of het nu gaat om pijnbestrijding of om spierversterken, de 4-serie heeft het! De combinatieapparatuur gaat nog verder: naast ultrageluidtherapie en elektrotherapie kunt u met deze apparaten ook simultaan behandelen. U kunt de behandelkop dan als elektrode inzetten, waardoor u bijvoorbeeld in een zeer vroeg stadium al kunt pijndempen terwijl u ultrageluid toepast. Daarnaast is de combinatie zeer geschikt voor elektrodiagnostiek, zoals voor het lokaliseren van Triggerpoints.

MAKKELIJK
Dankzij de touch-screen en de intuïtieve interface is de 4-serie zeer makkelijk te bedienen. Een helder en overzichtelijk menu helpt u bij het maken van de therapeutische keuzes. Alle essentiële informatie wordt getoond. De grafische ondersteuning en anatomische beelden van het behandelgebied (voor plaatsing van de ultrageluidbehandelkop en/of de elektroden), zorgen ervoor dat u altijd goed zit! 

Dankzij de batterijvoeding (optioneel) is de apparatuur ook makkelijk ambulant inzetbaar. Geen noodzaak voor een vaste netaansluiting, alle therapievormen zijn direct beschikbaar; aan het bed van de patiënt of waar u ook bent. Makkelijker kan niet! 

Met behulp van de Vacotron 460 zuiggolfmodule wordt elektrotherapie wel heel eenvoudig! De vacuümelektrodes laten zich snel en moeiteloos plaatsen, zelfs op de meest lastige plaatsen. Ze vereenvoudigen een goede lokalisatie en zijn niet belastend voor de patiënt. Gemak dient de mens, ook in de therapie! 

SNEL
De 4-serie is snel, heel snel. De menustructuur spreekt voor zich en maakt een snelle instelling van parameters mogelijk. De geïntegreerde behandelprotocollen en de diverse hulpschermen voorkomen dat u onnodig tijd verliest. Als therapeut kunt u zich geheel richten op patiënt en behandeling. De 4-serie doet de rest voor u! 

VERANTWOORD
Dankzij de ingebouwde Evidence Based protocollen weet u zeker dat u verantwoord werkt. Elke indicatie, elke parameter is wetenschappelijk onderbouwd. De therapeutische inzet is daardoor gegarandeerd verantwoord. 

DE NIEUWE GENERATIE
De 4-serie van Enraf-Nonius is de nieuwste generatie apparatuur voor ultrageluid-, elektro-en combinatietherapie. Dankzij de laatste technologische mogelijkheden, de recente wetenschappelijke inzichten en de jarenlange ervaring van Enraf-Nonius als ontwikkelaar van therapeutische apparatuur, weet u zeker dat u het beste in huis haalt met de Sonopuls 492, de 490 of de Endopuls 482. 

✆ +32 (0)3 451 00 70 • Copyright 2018 Enraf-Nonius | Algemene voorwaarden